valentin kastiel gbelany vOslávte sviatok lásky v Château Gbeľany a doprajte si chvíle romantiky.

V polovici februára, na sv. Valentína oslavujú všetci zamilovaní. Síce by sme mali oslavovať a ctiť si lásku každý deň, to však neznamená, že sviatok všetkých zamilovaných nemôžeme osláviť výnimočne. Doprajte svojej láske zážitok a spoločne strávené chvíle – vo výnimočnom prostredí kaštieľa v Gbeľanoch, ktorý sa nachádza len na skok od Žiliny.

Pripravili sme si pre vás zopár tipov ako môžete prežiť Romantický Valentín v kaštieli:

Romantická večera v kaštieli

Romantická večera (pri sviečkach v štýlovej reštaurácii Belene, ktorá bude pre vás skutočným gastronomickým zážitkom. Navyše v tomto valentínskom období si môžete vybrať nielen z A la Carte menu, ale aj z časovo obmedzenej valentínskej ponuky

Pre rezerváciu stola kontaktujte recepciu hotela na tel. čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Vzhľadom na obmedzené kapacity je potrebné potvrdenie rezervácie hotelom.

 

Spoločný oddych

Čo môže byť krajšie ako si spoločne dopriať oddych? Vychutnajte si spoločný relax vo wellness centre. Ak by ste chceli váš oddych urobiť ešte výnimočnejší, rezervujte si ho len pre seba.

 

Romantický večer v kastieli

Darujte neprekonateľné kombo wellness + gastronomický zážitok. Romantický večer v kaštieli môžete zakúpiť ako darčekový poukaz pre vašu lásku a využiť ho na Valentína alebo pokojne aj niekedy inokedy.

www.chateaugbelany.com