valentin kastiel gbelany

Oslávte sviatok lásky so svojou polovičkou výnimočne a doprajte si chvíle romantiky v rozprávkovom prostredí kaštieľa CHÂTEAU Gbeľany. Oddýchnite si, rozmaznávajte sa, dožičte si spoločné chvíle... veď spoločne strávený čas je to najkrajšie, čo si k sviatku lásky môžete darovať.

Valentínsky pobyt

Pri tejto príležitosti pre vás pripravili špeciálnu ponuku dvojnocového Valentínskeho pobytu, ktorý môžete využiť v ľubovoľnom termíne od 10.2. do 19.2.2023 podľa vašich časových možností počas jedného z víkendov, ako aj cez týždeň.

Okrem komfortného ubytovania, oddychu vo wellnesse a fľaši vína Vás bude čakať aj malé sladké prekvapenie na izbe. V cene pobytového balíku je navyše zahrnutý aj konzum v reštaurácii v hodnote 50 € a je už len na vás, či vyskúšate niečo zo špeciálneho Valentínskeho menu alebo si vyberiete aj zo sezónneho A la Carte menu.

 Valentínsky pobyt >>


Romantická večera v kaštieli

Doprajte si k sviatku zamilovaných gastronomický pôžitok v reštaurácii Belene hneď vedľa historického nádvoria kaštieľa.
Stačí si len rezervovať váš stôl! Okrem špeciálneho menu pripraveného pri príležitsoti sviatku zamilovaných si môžete vybrať aj z aktuálneho A la Carte menu a jedlá z týchto dvoh ponúk môžete vyberať jednotlivo a ľubovoľne kombinovať.

Váš stôl si môžete rezervovať na recepcii hotela na tel. čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
Na vytvorenie rezervácie je potrebné potvrdenie termínu hotelom vzhľadom na obmedzené kapacity.

Valentínske menu >>

A la carte >>

 

Romantický večer v kastieli

Ak ste z okolia Žiliny a chcete svoju polovičku prekvapiť romantickým valentínskym večerom, odporúčame zarezervovať balíček romantický večer v kaštieli, v rámci ktorého si spoločne oddýchnete vo wellnesse a vychutnáte si spoločnú večeru v reštaurácii Belene v romantickom prostredí nášho barokového kaštieľa.

Romantický večer v kaštieli >>

www.chateaugbelany.com