Reštaurácia sa nachádza v príjemných priestoroch s celkovou kapacitou 68 miest. Jedinečná atmosféra sľubuje príjemný, neopakovateľný večer vo dvojici alebo pri príležitosti osláv či pracovných posedení.
Jedálny lístok vychádza z talianskej kuchyne, nájdete tu špeciality ako domáci chlieb, ručne vyrobené domáce cestoviny, čerstvé ryby, fantastické mäso, pravé rizoto a pestrú sezónnu zeleninu. Jedlá sú znamenité svojou prirodzenou chuťou, krásou, vôňou a typickou jednoduchosťou. Varí sa zásadne z čerstvých surovín.
Originálnu vôňu a chuť dodávajú jedlám čerstvé bylinky, ktoré pestujeme priamo v priestoroch hotela. Pri príprave jedál ich majú kuchári hneď poruke. Medzi pestovanými bylinkami sú mäta, medovka, bazalka, petržlenová vňať, pažítka, tymian, koriander, majoránok, šalvia, rozmarín, estragón, ale aj citrónová tráva.
V jedálnom lístku, ktorý pravidelne dopĺňame o nové jedlá, nájdete aj bezlepkové jedlá a jedlá bez alergénov.
Ranné hodiny môžete využiť na pracovné stretnutie a nájsť si vo svojom nabitom pracovnom programe čas na schôdzku s obchodnými partnermi.
V minulosti vychýrená Vináreň Dubná Skala v priestoroch reštaurácie ožíva i dnes. Z bohatej ponuky kvalitných vín si vyberie každý. Profesionálny someliér ochotne predstaví jednotlivé vína a poradí pri ich výbere.
Viac info na: www.hoteldubnaskala.sk