salon piva festivalPoctivé remeselné pivo budete môcť ochutnať na  obľúbenom festivale Salón Piva, ktorý sa bude konať 16. a 17. júla 2021 v Žiline.

Na festivale sa predstaví takmer dvadsať pivovarov zo Slovenska ale aj zahraničia. Festival sa bude konať v piatok 16. a sobotu 17. júla na Stanici Žilina-Záriečie.

Koncept ochutnávkového festivalu začal pred šiestimi rokmi v Starej tržnici v Bratislave a koná sa na jar a na jeseň. Letná edícia bude opäť v Žiline. Tešiť sa môžete okrem desiatok pív aj na chutné jedlo od Majstrov Haluškárov, domáce langoše Ja Som Langoš a šťavnaté burgre od Loco Burgers. 

Pivo sa bude čapovať do ekologických, viackrát použiteľných, výmenných plastových pohárov, ktoré budú na zálohu 2€. V piatok môžete na festival zavítať v čase 14:00 – 23:00 a v sobotu od 12:00 do 23:00 hodiny. V piatok aj v sobotu bude hrať DJ Stereodisco a FrickoBrothers.

V piatok bude aj obľúbený pivný kvíz. Na podujatie je symbolické vstupné 2€. Bližšie informácie nájdete aj na www.salonpiva.beer

salon piva festival plagat

foto: www.salonpiva.beer