akusticky koncert martinV piatok 22. júla 2022 vystúpia v záhrade Slovenského Národného Múzea v Martine Juraj Hnilica, Kaczi, Mirka Slančíková Miškechová a  Ján Marton.

Predstavte si dokonalý večer pri krásnej a emotívnej hudbe v okolí prírody a čarovného prostredia. Spevák Juraj ,,Ďuri" Hnilica Vás prenesie pomocou svojej hudby do magickej krajiny.
Slovenský pesničkár a skladateľ s prívlastkom "večný optimista" Juraj Hnilica pôsobí na hudobnej scéne už cez 20 rokov. Sám o sebe tvrdí: "Muzika je mojím poslaním a najviac si cením, keď prostredníctvom nej môžem tešiť ľudí a šíriť do sveta pozitívne naladenie."

Spoločne s hosťami sa tešia, ako si spolu užijete bezprostredný zážitok a spontánnosť, ktorá je na jeho koncertoch viac ako samozrejmosťou.

Hostia ako Mirka Slančíková Miškechová a Kaczi, ktorých hudobná tvorba je krásnym zážitkom sa postarajú a nezabudnuteľnú atmosféru. Spolu s nimi sa na pódiu objaví aj autor a poet Ján Marton, ktorého tvorba pohne s každou emóciou. Krásne a dokonalé stretnutie ľudí, ktorý milujú umenie a život.

Pozývame Vás na magický koncert v Martine 22.7.

Prídite si spolu s nami užiť krásny večer v nezabudnuteľnej atmosfére krásnej huby v podaní slovenských autorov. Jedinečný hudobný a umelecký zážitok v podaní hudby a poézie. Presuňte sa spolu s nami do krásnej atmosféry a prídite podporiť slovenskú tvorbu, ktorá si to jednoznačne zaslúži. Čaro hudby si Vás jednoznačne získa.

Tešíme sa na Vás.

Časový rozpis:

17:30 Ján Marton
18:30 Kaczi (CZ)
19:30 Mirka Slančíková Miškechová
20:30 Juraj Hnilica

 

autor: Diana Kotesová

Vstupné:

akusticky koncert martin v