winefest zilinaVoľná degustáciu vína v Žiline sa bude konať v sobotu 14. augusta v historickom centre Žiliny.

Na festivale WineFest sa predstaví až dvadsať TOP slovenských vinárstiev, medzi ktorými sú napríklad Ostrožovič, Karpatská perla, Dubovský & Grančič, Nichta, Berta, Velkeer a mnohí ďalší. Podujatie, ktoré sa bude konať v sobotu 14. augusta v historickom centre Žiliny začne o 14:00 hod.

Vinári budú rozmiestnení v obľúbených podnikoch na Mariánskom námestí a v okolitých uličkách. Podujatie začína registráciou v Hoteli Grand Žilina, kde atmosféru spríjemní živá hudba.

Účastníci budú môcť vyskúšať viac ako 100 vzoriek vína, na mieste bude aj bohatá tombola aj fotobúdka. Stretnutie producentov a milovníkov vína bude strojcom nezabudnuteľnej atmosféry, vášnivých diskusií a nových prúdov myšlienok.

Vstupenka stojí 29 eur, jej súčasťou bude kupón v hodnote 7 € na nákup vína, promo kód na objednávku jedla cez aplikáciu Wolt v hodnote 5 eur, degustačný pohár s logom festivalu a taštička WineFest.

Rezervujte si lístky už teraz. Vstupenky v predpredaji sú dostupné na stránke winefest.sk/vstupenky alebo osobne v Artfóre na Mariánskom námestí.

winefest zilina plagat

autor: redakcia
foto: winefest