vianoce chateau gbelany 020

Zažite čaro Vianoc v kaštieli – práve v prvú adventnú nedeľu dňa 3.12.2023 ožije kaštieľny park, ktorú vám okrem tradičných vianočných trhov s remeselnými výrobkami, voňavým vianočným punčom a teplými chuťovkami do ruky spríjemní aj kultúrny program s nádychom Vianoc.

Prechádzajú december je pre nás predzvesťou najkrajších sviatkov roka. A k tým neodmysliteľne patrí aj čarovný čas predvianočný so stretnutiami rodiny, priateľov či kolegov. A práve vianočné trhy sú miestom, kde si môžete užiť spoločný čas pri horúci punči a prípadne objaviť vianočné dekorácie alebo drobné maličkosti, ktoré potešia vašich blízkych. Nenechajte si preto ujsť tie v parku v Gbeľanoch.

Spomaľte a príďte si vychutnať čarovný čas predvianočný ku nám do kaštieľa!
V prvú adventnú nedeľu bude v našom parku rozvoniavať vianočný punč, a v tento deň aj rozsvietime náš vianočný stromček po prvýkrát. S priateľmi či známymi si vianočnú atmosféru budete môcť vychutnať už od 15:00, kedy park oživia remeselníci, ktorí si so sebou prinesú na výstavu ich produkty a budú na mieste aj predávať a v našich stánkoch zas nájdete niečo dobré pod zub ako aj voňavý vianočný punč. Vianočné trhy oživí aj kultúrny program.

Na čo všetko sa v rámci kultúrneho programu môžete tešiť ?

  • Vystúpenie detského folklórneho súboru Bylinky
  • Vystúpenie detskej folklórnej skupiny Hajovček
  • Vystúpenie folklórnej skupiny Hajov
  • Vystúpenie detského speváckeho zboru Briosso
  • Vystúpenie detského speváckeho zboru Briossino
  • Vystúpenie heligonkárov z ZUŠ z Kysuckého Lieskovca

VSTUPNÉ:

dospelý 3 €
dieťa do 11,99 roka 2 €
dieťa do 6 rokov zdarma
VSTUP NA PODUJATIE LEN OD BOČNEJ BRÁNY (parkovisko pri kostole.)

advent gbelany23