svetlonos kastiel gbelany2Nenechajte si ujsť ani tento rok Súťaž o najkrajšieho Svetlonosa spolu s hrami v parku CHÂTEAU GBEĽANY.

Hry pre deti, strašidlá, maľovanie na tvár, a tie najkrajšie vyrezávané tekvice široko – ďaleko – opäť sa blíži Svetlonos v parku Chateau Gbeľany.

Majú aj vaše deti rady haloween a strašidlá? Tak si nenechajte ujsť Svetlonosa v kaštieli v Gbeľanoch. Už niekoľko rokov je táto pekná akcia synonymom dobrej zábavy pri hrách v parku spolu s výstavou tých najkrajších vyrezávaných tekvičiek - tá vrcholí práve 30.10 – kedy sa okrem hier v parku koná aj hlasovanie verejnosti, ktorá svojimi hlasmi podporí a vyberie tri najkrajšie výtvory detí a rodičov, ktoré dostanú za ich kreatívne prevedenia aj ocenenia.

A na čo všetko sa môžete tešiť? Na nespočet zaujímavých hier pre aktívne deti, pri ktorých ich budú sprevádzať naše strašidlá, na výstavu vyrezávaných tekvičiek – Svetlonosov a nezabudli sme ani na najmenších, pre ktorých budú k dispozícii hračky na zapožičanie. Nebude chýbať ani tradičný stánok s občerstvením a stánok s nápojmi, kde nebude chýbať alko i nealko punč na zahriatie.

Podujatie začína o 16:00 a pokiaľ chcete vedieť či zvíťazil váš favorit (alebo dokonca tekvička z vašej dielne) vyčkajte do 18:00, vtedy už s najväčšou pravdepodobnosťou budú spočítané všetky odovzdané hlasy a prejde sa pomaly k vyhláseniu výsledkov a postupnému ukončeniu. Vaše čakanie vám spríjemní aj detské divadelné predstavenie pod taktovkou súboru Razca.

Blížia sa jesenné prázdniny a s nimi aj strašidelný haloween. Zažite ho spolu s deťmi v parku kaštieľa Gbeľany, ktorý ožije strašidlami a v podvečer ho rozžiaria desiatky vyrezávaných tekvičiek – Svetlonosov. Práve v tento deň totiž vyvrcholí súťaž o toho najkrajšieho svetlonosa z dielní šikovných detí a rodičov.

Do súťaže sa môžete so svojim výtvorom zapojiť aj vy – stačí priniesť vašu vyrezávanú tekvičku na recepciu hotela v termíne od 23.10 do 29.102023.

Okrem samotného hlasovania a vyhodnotenia súťažných Svetlonosov sa počas podujatia môžete tešiť na rôzne hry pre deti v parku, ktorými vás budú sprevádzať naše strašidlá. Večer zakončíme detským divadelným predstavením o Šarlote, ktorá si založila školu strašenia a vyhlásením 3 najkrajších Svetlonosov

PROGRAM:

  • 16:00 – 17:30 hry v parku, možnosť hlasovania o najkrajšieho Svetlonosa, možnosť zapožičať si hry pre najmenších
  • 17:30 divadelné predstavenie pre deti "Charlotina strašidelná škola" (divadelné zoskupenie Razca)
  • 18:00 vyhodnotenie súťaže o najkrajšieho Svetlonosa

VSTUPNÉ:
DOSPELÍ – 3 €, DIEŤA do 15 rokov – 2 € a DIEŤA do 3 rokov – ZDARMA

**** Masky a kostýmy sú vítane
**** Maľovanie na tvár k dispozícii v rámci areálu parku počas podujatia
**** Nebude chýbať ani detský a dospelácky punč
**** Jazda na koni priamo v areáli anglického parku za poplatok (len v prípade priaznivých poveternostných podmienok umožňujúcich presun koní)

ORGANIZAČNÉ INFORMÁCIE:
**** Vstup bude možný len cez hlavnú bránu od hlavnej cesty, hotelové parkovisko bude uzavreté a vyhradené pre hotelových hostí.
**** Hlasovacie lístky dostanete pred hlavným vstupom do kaštieľa a odovzdáte pri schodisku so Svetlonosmi
**** V prípade nepriaznivých poveternostných podmienok si organizátor vyhradzuje právo zrušiť podujatie.
**** Na podujatí sa budú zhotovovať fotografie a krátke videozáznamy pre marketingové účely Kaštieľ Gbeľany, s.r.o. (Château Gbeľany)